Yürütülen Akademik Çalışmalar, Projeler ve Ödüller

Akademik Çalışmalar ve Projeler

Gemi İnşaatı programı öğretim elemanlarının akademik ve proje çalışmalarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilir:

Prof. Dr. Tuncay Kuleli
Dr. Öğr. Üyesi Nur Uylaş Satı
Dr. Öğr. Üyesi Ş
eyma BAYAZIT
Öğr. Gör. Dr. Bülent İbrahim Turan
Öğr. Gör. Dr. Mehmet Akman

Ödüller

"Bodrum Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nun Gemi İnşaatı programı ödül kazandı"

Bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Mehmet Akman'ın da içerisinde bulunduğu proje ekibi tarafından hazırlanan “Kemik Geometrisinden Esinlenilerek Gemi Yapımında Kullanılmak Üzere Yeni Bir Profilin Geliştirilmesi (TP Profili)” ve “Gemi İnşa Sektöründe Kullanılan Büyük Boyutta ve Karmaşık Parçaların Akıllı İmalat Yöntemi ile Gözenekli İç Yapıda Üretilmesi” isimli projeler, İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlenen, “Denizci Millet, Denizci Ülke” adıyla başlatılan Fikir/Proje Yarışması’nda finale kalarak ödüller aldı. Değerlendirmesi sonucu önerilen projeler mansiyon ödüllerine layık görüldü. 2 Temmuz 2020 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır’ın da katıldığı törende mansiyon ödülü, Jüri Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan tarafından verildi.